ماشین سازی به آفرین

جوشکاری استیل

به آفرین

جوشکاری استیل به عنوان یک عمل صنعتی و تخصصی برای اتصال و ترکیب قطعات همگن و ناهمگن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای رسیدن به نتیجه و قطعات متفاوت با ترکیبی از مواد و دستگاه‌های مختلف به همراه جوش استیل استفاده می‌شود. تعمیر پروژه‌های ساخت و ساز با استفاده از جوش کاری استیل استنلس امکان پذیر خواهد بود. بسته به پوشش و ضخامت مواد، فرایند جوش با تغییراتی مواجه است. توجه داشته باشید که نوع جوش کاری استیل و به کارگیری تجهیزات مختلف و فلزهای گوناگون باید با تخصص ویژه همراه باشد. نمونه های متنوعی از جوش استیل با مواد و دستگاه مختلف امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. جوشکاری استیل با هوا برش، قلع، برق و ضخامت کم همچنین جوش استیل با اینورتر و الکترود از نمونه های متنوع جوش استیل به شمار می‌روند. با ما در جوشکار سیار همراه باشید تا تعریفی جامع از جوش کاری استیل و روش های جوش استیل با تجهیزات مختلف به شما ارائه دهیم. 

کاربرد جوشکاری استیل – ماشین آلات بسته بندی

پر استفاده ترین نوع جوشکاری استیل امروزه با تولید ورق استیل جهت کاربرد در ساخت و ساز و صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این از کاربردهای جوش کاری استیل می‌توان به ایجاد و ساخت لوازم خانگی، ساخت و ساز، صنعت کشاورزی و خدمات شهری و مواردی از این قبیل اشاره کرد. فرایند جوش استیل موجب می‌شود که با تغییر شکل فلز استیل بتوان فرآورده ‌های جدیدی ایجاد نمود. ترکیب کردن استیل با فلزات دیگر و مواد ناهماهنگ موجب ایجاد ساختاری جدید برای رسیدن به نتیجه مطلوب خواهد داد. این عمل پس از آزمون خطاهای متعدد یک بازدهی مناسب برای تولید تجهیزات در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دستگاه جوش استیل

به جهت جوشکاری استیل دستگاه‌های مختلفی طراحی و تولید می ‌شود. استفاده از بهترین دستگاه جوش استیل می‌‌تواند به شما کمک کند تا فرایند جوش استیل را به بهترین نحو انجام دهید. امروزه انواع دستگاه‌های جوش استیل با کاربردهای متفاوت طراحی و تولید می‌شوند. به‌ طور کلی از مهم‌ترین تجهیزات در فرآیند جوشکاری استفاده از دستگاه جوشکاری مناسب خواهد بود. این دستگاه‌ها که در صنعت و تولید کاربرد فراوان دارند در طرح‌ها و ظرفیت‌های گوناگون و متناسب با نیاز مصرف کننده طراحی و تولید می‌شوند. مصرف کننده بسته به نیاز خود باید دستگاه جوشکاری استیل را تهیه کند. امروزه انواع دستگاه جوشکاری جیبی با ظرفیت کم مورد استفاده مصرف کنندگان خود قرار می‌گیرند.

سیم جوش استیل

برخی از فرآیندهای جوشکاری استنلس نیاز به سیم جوش‌های متناسب و کاربردی خواهند داشت. امروزه سیم جوش استیل جهت جوشکاری در فلزاتی مانند فولادهای آستینی مقاوم به حرارت مورد استفاده قرار می‌‌گیرند. علاوه بر این نوع دیگری از سیم جوش های استیل متناسب با نیاز کاربران جهت جوشکاری بر روی فولادهای زنگ نزن مارتنزیتی و دوپلکس، سوپر دوپلکس مورد استفاده قرار می‌گیرند. از کاربردی‌ترین مدل‌های سیم جوش استیل می‌توان به خانواده SOLINOX 316 و SOLINOX 308 اشاره کرد. به طور کلی در برخی فرایندهای جوشکاری به عنوان ماده پرکننده از سیم جوش استفاده می‌شود.

تجهیزات جوشکاری استیل

از جمله موارد و لوازم مورد نیاز جهت جوشکاری استیل می توان به گونه‌های زیر اشاره کرد. بسته به نیاز افراد در صنایع مختلف از جوشکاری ظروف استیل، جوشکاری زیر پودری استیل و سایر موارد شما باید از لوازم مورد نیاز استفاده کنید. گل جوشکاری استیل به عنوان تمیز کننده یکی از پرکاربردترین لوازم برای انجام این کار خواهد بود. پس از روشن کردن ناحیه مورد نظر شما با استفاده از این گل سطح مورد نظر را تمیز خواهید کرد. از دیگر لوازم مورد نیاز جهت جوش کاری استیل می‌توان به سیم جوش اشاره کرد. برای انواع جوشکاری بر روی فلز‌های مختلف از این قطعه کاربردی استفاده می‌شود.

روش‌های جوشکاری استیل

همان‌گونه که بیان کردیم بسته به پوشش و ضخامت مواد فرایند جوش کاری استیل تغییراتی خواهد داشت. در کنار انواع روش‌های جوشکاری می‌توان به سه روش جوشکاری تنگستن با گاز یا TIG، جوش نقطه‌ای و جوشکاری قوسی با گاز محافظ یا MIG اشاره کرد. بسته به کیفیت مورد نظر شما باید روش مناسب برای جوشکاری را انتخاب کنید. چنانچه به دنبال جوش ارزان هستید، می توانید از جوش نقطه‌ای استفاده کنید. با این حال اگر قصد انجام جوشکاری بر روی ورقه‌های نازک را دارید، باید از جوشکاری قوسی یا گاز تنگستن به عنوان گزینه مناسب‌تر استفاده نمایید.

جوشکاری استیل با اینورتر

بهترین ابزارها برای جوشکاری، اینورتر جوشکاری خواهد بود. اینورتر جوشکاری با تولید گرمای زیاد موجب ذوب شدن قطعات فلزی می شود. این عمل موجب اتصال قطعات به هم خواهد شد. با استفاده از اینورتر می‌توان انواع استیل، آلومینیوم، فولاد و پلیمر را به هم متصل کرد.

الکترود جوش استیل

برای متصل کردن تجهیزات مختلفی مانند شیرآلات، میلگرد، پروفیل، نبشی، لوله و سایر قطعات از الکترود جوش استفاده می‌شود. برای انجام این عمل با استفاده از الکترود و یک هادی رسانا که عموما کربن گاز اکسیژن است می ‌توان به بهترین بازدهی دست یافت. آلیاژی مختلف که در جوشکاری استیل الکترود وجود دارند با استفاده از یک دستگاه جوش ارزان قیمت و بدون نیاز به تخصص زیاد در اختیار شما قرار می‌گیرند.

جوش کاری استیل با الکترود

برای جوشکاری بر روی انواع ورق‌های استیل باید از الکترود استفاده کرد. امروزه انواع جوشکاری‌های فولادی و غیر فولادی با استفاده از الکترود استیل جوشکاری امکان ‌پذیر خواهد بود. هنگامی که شما با خوردگی چاله و خوردگی شکاف مواجه شدید، باید از این الکترود استفاده نمایید. بهترین نوع الکترود به گونه ای است که بدون نقص بوده و رویه پوششی آن ترک خوردگی نداشته باشد.

جوش استیل با دستگاه جوش معمولی

امروزه از دستگاه‌های جوشکاری معمولی برای اتصال قطعات ظریف و نازک استفاده می شود. شما به راحتی می‌‎توانید از دستگاه جوش معمولی جهت اتصال انواع دکوریجات استیل، میز و صندلی و سازه های دیگر استفاده کنید. استفاده از دستگاه جوش معمولی علاوه بر این می تواند با آلیاژ و سوپر آلیاژها همخوانی داشته باشد. با استفاده از دستگاه جوش آرگون می‌توانید جوشکاری لوله استیل و جوشکاری انواع سازه های دیگر را انجام دهید.

جوشکاری استیل با برق

یکی دیگر از انواع روش‌های جوشکاری استفاده از تجهیزات با کارکرد توسط نیروی الکتریکی هستند. شما با استفاده از دستگاه‌های مخصوص در این روش جوشکاری می‌توانید استیل ها را با درجه مقاومت بالا به هم جوش دهید. امروزه در صنعت و تولیدات جوش کاری استیل با برق کاربرد فراوان دارد.

شاید اولین باری که بتوان گفت بشر از فرایند جوشکاری استفاده کرد، زمانی باشد که به فکر ساختن سلاح های اولیه برای رفع نیازهای خود افتاد. در آثار باقیمانده از گذشته های دور، نشان می دهد که انسان های اولیه برای ساخت سلاح های ابتدایی به این نتیجه رسیده بودند که با گذاشتن قطعات فلزی روی هم و سپس گداختن و کوبیدن، می توانند آنها را به هم متصل کنند. اصل فیزیکی که امروزه اساس جوشکاری مدرن را تشکیل می دهد.

در اواخر قرن نوزدهم، مهمترین اصل فیزیک در جوشکاری کشف و سنگ زیربنای صنعت جوشکاری در عصر حاضر شد. در سال ۱۸۸۷ یکی از دانشمندان روسی بنام Bernadas، روشی را اختراع و به ثبت رساند که می توانست یک قطعه فلزی را با الکترود ذغالی به صورت موضعی با ایجاد قوس الکتریکی بین قطعه و الکترود ذوب کند. در سال ۱۸۹۱ دانشمند دیگر روسی به نام اسلاویانوف، روش الکترود فلزی را جایگزین الکترود ذغالی کرد. در سال ۱۹۰۵ یک صنعتگر سوئدی به نام اسکار کلبرگ الکترود فلزی پوشش دار را اختراع کرد.

چند سال بعد یعنی در سال ۱۹۳۰، جوشکاری زیرپودری به طور همزمان در آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی اختراع شد و حدود سال ۱۹۳۵ این روش تقریبا به شکل امروزی درآمد. در جنگ جهانی اول پس از جوش خوردن ترکش های ناشی از متلاشی شدن گلوله توپ به بدنه جنگ افزارها، فرایند جوشکاری انفجاری کشف شد و در سال ۱۹۶۰ دوپونت این فرایند را به صورت بین المللی ثبت کرد. در حال حاضر جوشکاری یکی از مهمترین فرایندهای ساخت و تولید می باشد که در صنایع مختلف کاربرد دارد.

جوشکاری چیست

جوشکاری یکی از بهترین روش های اتصال مواد در صنعت به یکدیگر است. در این فرآیند دو قطعه فلزی یا غیرفلزی را در کنار هم قرار می دهند؛ به آنها حرارت می دهند تا به یکدیگر متصل شوند. فرآیند جوشکاری روی فلزات بسیار متداول و مرسوم است. به دلیل استفاده زیاد ورق استیل در صنایع مختلف، جوشکاری اصولی در این زمینه بسیار مهم است. معمولی ترین روش برای آلیاژ استیل، جوشکاری با الکترود است. عملیات جوشکاری یک عملیات بسیار دقیق و پیچیده است، دقت داشته باشید که با توجه به اینکه ممکن است دو ورق یا لوله استیل که قرار است جوش داده شوند مشابه نباشند. باید در انتخاب الکترود، سیم جوش و فیلر آن دقت کنید و حتما نسبت به تمیز بودن قطعات فولاد زنگ نزن و میزان فولاد کربن مطمئن شوید.

جوشکاری استیل

یکی از قدیمی ترین نوع گازهای مصرفی در جوشکاری استیل گاز CO2 است که البته امروزه بیشتر از گاز آرگون استفاده می شود. دقت داشته باشید که با توجه به اینکه استیل را با فلزات و مواد ناهماهنگ جوش داده اند امروزه توانسته اند به روش های جوشکاری مختلف زیر برسند که در بین آنها مهمترین روش جوشکاری استیل با الکترود است.

  • جوشکاری استیل با برق
  • جوشکاری استیل با ورق ضخامت کم
  • جوشکاری استیل با قلع
  • جوشکاری با هوا برش
  • جوشکاری استیل به مس
  • جوشکاری استیل با الکترود

انواع روش های مختلف جوشکاری استیل

در این بخش از مقاله به معرفی انواع روش های مختلف جوشکاری استیل خواهیم پرداخت.
روش ‌های مختلفی برای جوشکاری استیل وجود دارد که بسته به ضخامت و پرداخت مواد و همچنین نوع کاربری محصول نهایی متفاوت است. سه روش اصلی بین جوشکاران از بقیه روش ها رایج تر است: جوشکاری TIG، مقاومتی و MIG.  روش های فرعی دیگر هم عبارتند از:

  • جوشکاری آرگون استیل
  • جوشکاری استیل با الکترود
  • جوش استیل با اینورتر
  • جوشکاری استنلس با برق
  • جوشکاری استیل با ضخامت کم
  • جوش استیل با فلزات مختلف
  • جوشکاری استیل با هوا برش
  • جوش استیل با Co2
  • جوشکاری زیر پودری استیل
  • جوشکاری ظروف استیل
  • جوشکاری ورق نازک استیل

عملکرد جوشکاری استیل با الکترود

یکی از روش های قدیمی و پرکاربرد برای جوش و اتصالات، جوشکاری استیل با الکترود یا قوس الکتریکی یا جوشکاری الکترود دستی است. فرآیندی که در آن از الکترود و نیروی برق برای جوش‌ هایی به ضخامت بیش از ۳ میلیمتر استفاده می ‌شود. در این فرآیند، حرارت حاصل از قوس الکتریکی، باعث ذوب شدن قطعه مورد اتصال و الکترود و در نهایت اتصال دو قطعه می شود. جریان الکتریکی که در این فرآیند استفاده می‌ شود، می‌ تواند متناوب یا مستقیم باشد.

تجهیزات جوشکاری استیل با الکترود

داشتن تجهیزات در هر کار صنعتی و فلزکاری الزامی است. در جوشکاری استیل با الکترود نیز، به برخی تجهیزات نیاز است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

ژل جوشکاری استیل: وسیله ای که بعد از جوشکاری باید محل جوش استیل را با آن تمیز کنید.

سیم جوش استیل الکترود : سیم ‌جوش استیل یا الکترود جوشکاری جزو قطعات اصلی برای جوشکاری استیل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *