ماشین سازی به آفرین

دستگاه میکسر گروت چیست

دستگاه میکسر پودر افقی یا ریبون بلندر مناسب ترین و پرکاربردترین دستگاه برای بدست آرودن یک تریکب یکنواخت و یکدست در ساخت و تولید انواع گروت میباشد ، گروت (Grout) ماده ای چسبنده است که از ترکیب سیمان و ماسه است به دست می آید. این نوع ماده که به عنوان ملات استفاده می شود کاربرد های زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد که در این مقاله قصد داریم در مورد گروت، انواع گروت های ساختمانی و مراحل ساخت و استفاده از آن شما را آشنا می کنیم.

سازنده دستگاه میکسر گروت

ماشین سازی به آفرین طراح و سازنده ماشین آلات و خطوط تولید و بسته بندی انواع گروت ساختمانی و اپوکسی انواع دستگاه های بالابر سیمان و ماسه ، گروت و ملات خشک در ظرفیت های مختلف از جنس استنلس استیل و آهن میباشد ، لطفا جهت مشاوره و اطلاع از قیمتها با ماشین سازی به آفرین تماس بگیرید

مخلوط کن

کاربرد گروت (Grout)

گروت در صنعت ساختمان سازی کاربردهای بسیاری دارد، در پروژه های ساختمان گروت در زیر ستون ها، نصب و راهندازی ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، حایل ها و… استفاده می شود تا سازه ایی که بر روی آن ساخته می شود مقاومت بیشتری داشته باشد.این ماده بار وارده به سازه به سطح پایین منتقل می کند و باعث کاهش باره وارده به سازه می شود.در زمینه طراحی دکوراسیون منزل، بعد از نصب کاشی ها و سرامیک بر روی کف منزل و دیواره های حمام، سرویس های بهداشتی برای آب بندی لازه است که از گروت استفاده کنیم و معمولا نصاب های تا خشک نشدن کامل گروت اقدام به بندکشی و عایق بندی کاشی ها و سرامیک نمی کنند.

مزایا استفاده از گروت

  • عدم جمع شدگی
  • مقاومت فشاری بالا
  • روان تر نسبت به مصالح ساختمانی دیگر
  • چسبندگی بالا
  • مقاومت بالا
  • مبقوت شیمیایی بالا

انواع گروت ساختمانی

همان طور که در بخش قبل با تعریف، کاربرد ها و مزایا استفاده از گروت (Grout) آشنا شدید، وقت آن رسیده که با انواع گروت های ساختمانی و کاربرد های آن آشنا شوید، به طور کلی گروت های ساختمانی به 4 دسته اصلی تقسیم می شوند که در ادامه با ما همراه باشید تا با کاربرد های هر کدام آشنا شوید

گروت سیمانی

گروت سیمانی یکی از پر کاربردترین مصالح در ساختمان سازی است و مقاومت بیشتری نسبت به بتن برخوردار است ، این نوع محصول از ماسه، سیمان و افزودنی های دیگر ساخته می شود. از این ماده برای پر کردن فضا های خالی و ترک های بزرگ ساختمان، خرد شدن یا لابه لابه شدن مصالح استفاده می شود، یکی از مزایا این نوع ماده پر کردن فضا های خالی ساختمان ها به صورت کامل است.

گروت پلیمری

گروت پلیمری از مواد پلیمری مانند رزین های پلیمری و مخلوط سیمان ساخته می شود و به دلیل اینکه در ساخت آن ماسه سلیسی استفاده می شود باعث افزایش مقاومت و روان کنندگی آن می شود،این نوع محصول سهم بالایی از بازار به خود اختصاص داده است و در ساخت سازه به کار می رود.

ویژگی های گروت پلیمری

  • زیرسازی معدنی و پیوند قوی
  • خاصیت آب بند کنندگی مناسب
  • مقاومت خمشی، سایشی و کششی بالا
  • مقاوم در برابر نمک و آب

گروت اپوکسی

گروت اپوکسی یکی از مقاوم ترین انواع گروت می باشد این محصول یک ترکیب 2 جزئی و 3 جزئی است قیمت این در بازار نسبت به نوع های دیگر گروت بیشتر است و به دلیل استحکام بالا اغلب برای نصب دستگاه های صنعتی استفاده می شود.

ویژگی های گروت اپوکسی

  • استحکام بالا در برابر ارتعاشات
  • چسبندگی به زیر کارهای معدنی و فولادی
  • سخت شدن سازه در زمان کوتاه با توجه به دمای هوای محیط

کاربرد های گروت اپوکسی

  • استفاده در بیشتر کارخانجات صنعتی مانند کارخانه های ژنراتور، ساخت ماشین آلات موتوری،چرثقیل ها استفاده می شود.
  • استفاده برای اجرای ستون های پیش ساخته بتنی و فولادی،اطراف کانال های لوله کشیو اتصالات و فونداسیون ها
  • برای اجرای با کیفیت و افزایش مقاومت سازه در ساخت ساختمان، پل و…
  • ستون های راهنمایی و رانندگی
  • برینگ پل ها

گروت آماده منبسط شونده

این ملات گروت از مقاومت و پایداری بالایی بر خوردار است و سفت نمی شوند این نوع محصول برای پرکردن فضا های خالی، ترک خوردگی، زیرسازی فولادی، اجرای فندانسیون ماشین آلات سنگین می توان استفاده کرد.

ویژگی های گروت آماده منبسط شونده

  • مقاومت فشاری بالا هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت
  • قابل استفاده در زیر ستون ها و بیس پلیت صنعتی می باشد

چگونه مقاومت بیشتر را با گروت به دست بیاریم

اگر در پروژه های خود از انواع گروت های ساختمانی استفاده می کنید حتما براتون سوال پیش آمده که چگونه می توان مقاوت فشاری گروت افزایش داد، در جواب این سوال باید بگیم که برای به افزایش مقاومت فشاری مانند 50 تا 80 پاسکال، بستگی به میزان آبی که با پودر گروت ترکیب می کنید دارد.

روش های ملات ریزی با گروت

ملات یا گروت خشک

برای ملات ریزی درست و اصولی نیاز است از نیروی تراکمی و فشار استفاده کنید، استفاده از ملات گروت خشک عملکرد و نتایج خوبی نشان می دهد و در بسیاری از پروژه ها ساختمانی کاربرد دارد.

ملات یا گروت سیال

ملات یا گروت سیال نسبت به ملات یا گروت خشک کاربردی تر است به دلیل اینکه این نوع ملات نسبت به ملات خشک روان تر است و می توان به آسانی از آن استفاده کرد،

مراحل اجرای گروت (Grout)

  1. پاک کردن و تمیز کردن سطوح از هر گونه آلودگی
  2. 2 تا 3 قبل اجرای گروت سطوح را کاملا غرقاب نمایید
  3. صفحاتی که در زیر آن ها قرار است گروت ریخت شود باید تمیز گردد
  4. برسی و ترمیم در صورت وجود نشست سطوح به خاطر رطوبت
  5. گروت را طبق مراحلی که بر روی بسته بندی نوشته شده درست کنید
  6. حداکثر ضخامت گروت ریزی باید متناسب توصیه هایی که بر روی بسته بندی محصول درج شده باشد
  7. ریخت گروت به صورت یکجا و پیوسته بر روی سطوح
  8. گروت ریزی باید از سمتی اجرا شود که کمترین مسافت نسبه سطح مورد نظر داشته باشد
  9. پس اتمام گروت، بر روی آن آب میریزیم

عایق رطوبتی پارسیک با بیش از 50 پروژه موفق در زمینه ی عایق های رطوبتی و گروت و 65 نمایندگی در سرتاسر کشور در این مقاله سعی نمودیم تا شما کاربران عزیز را با کاربرد ها، انواع گروت ، طریقه ملات ریزی و ویژگی های این محصولات آشنا سازد.

ماشین سازی به آفرین

قیمت دستگاه میکسر و خط تولید گروت و اپوکسی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *